Medical tourism
Dubrovnik
Arena u Puli
Brijuni
Bol na Braču
Sveti Donat (Zadar)
Trakošćan
Kornati
Plitvice
Krka

Dobro došli na Medtour

Bolesna osoba ima samo jednu želju - ponovno postati zdrava. Mi Vam ispunjavamo tu želju, ali nudimo i više od toga!
 
S punim povjerenjem nam se možete obratiti imate li problema sa zubima, očima, kostima, mišićima, srčanim, krvožilnim i dišnim sustavom, psorijazom, ako trebate zahvat plastičnog kirurga ili rehabilitacijski tretman. 
Naša agencija omogućava liječenje u vrhunskim, suvremeno opremljenim hrvatskim privatnim bolnicama i klinikama, pod vodstvom vodećih liječnika iz Hrvatske i inozemstva.
 
Prije, tijekom ili nakon medicinskog zahvata nudimo Vama i Vašim suputnicima nezaboravan užitak širom predivne Hrvatske! Želite li odmor uz najljepše i najčišće mediteransko more na nekom od brojnih otoka, možda posjetiti Dubrovnik ili neki drugi hrvatski grad pod zaštitom UNESCO-a bogat kulturnim znamenitostima, obići Plitvička jezera, Krku i ostale hrvatske nacionalne parkove od čije ljepote zastaje dah?

 

Preferirate li kontinentalne destinacije, u ponudi je posjet brojnim toplicama, srednjevjekovnim dvorcima, svetištima i crkvama.
 
Atraktivne lokacije u zemljama regije - Slovenija, Italija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija - također su u našoj ponudi.
 
Možete nam prepustiti svoje liječenje i boravak od trenutka kad stupite u našu zemlju - u mogućnosti smo osigurati Vam željeni smještaj, u mjestu liječenja kao i u turističkoj destinaciji, termin u zdravstvenoj ustanovi, prijevoz, a stojimo na raspolaganju i za sve Vaše druge želje i pitanja.
 
 
Obratite nam se i budite bezbrižni jer bol s nama prestaje!